Inspiration i svenska hem



...Kan ni gissa vad som inspirerade mig i kväll?

Nu kan du få din beställning som rekommenderat brev!


Det händer i bland att beställningar försvinner med posten, det är tråkigt, både för mig och för dig som kund. Därför kan du nu lägga till rekommenderat brev när du beställer en illustration via Signerat. Då kan du följa din beställning från mig hem till dig. Rekommenderas speciellt om du gör en beställning som du behöver snabbt och vill vara säker på att den kommer fram i tid!

Rek brev kostar 55 kr extra och du hittar det i min butik.

Love is a circus



Denna illustration kan ni beställa här, finns i två olika storlekar och inom en framtid i flera olika färger också!


Loppissöndag



Solen har visat sig hela helgen. Vädret har varit på topp! Riktigt härligt! I dag åkte jag med min syster på loppis till Svartvik. Var där förra helgen också.. och det har blivit några svängar i sommar också. Vi satt ute och fikade på fiket som finns där. Det billigaste fiket som går att hitta i Sundsvall med hembakat! Jag fyndade en fin tavla och två mindre krukor från Ekeby till en billig peng. Älskar loppisar för det känns som om jag vunnit på lotto varje gång jag hittar något jag tycker om. Det har inte blivit så mycket illustrerande när solen visat sig. Jag är en soldyrkare om jag ska erkänna.

Livsfilosofi



(Ingen ny illustration på lager i dag. Däremot några visdomsord på vägen som jag hittade på en annan blogg. Sug in er och fundera över det som står ovan.)

Inspirerande

Alltså, när jag ser något kreativt, om det kommer från norr så blir jag väldigt patriotisk av mig. Det är väl en del av den norrländska mentaliteten antar jag. Ni vet, man ska va stolt över varch man kommer från. Sagt med Norrländskdialekt.(eller för att jag kommer från en liten by som inte har så många storheter att komma med jämfört med större städer). 

I dag råkade jag hitta E&E glasögon som döper sina bågar efter norrländska byar. Än finns inte Porjus med men däremot Jokkmokk och Gällivare och många platser som jag känner till mycket väl. Att bågarna är hyffsat billiga också gör ju det hela ännu roligare. Kanske dags för ett par Boden-brillor? (där bodde jag innan jag flyttde till Sundsvall). Jag vill om inte annat köpa ett par bara för att företaget är inspirerande. Konstigt. Men sant. Inspiration och kreativitet kan verkligen hittas i allt!

Efter regn kommer solsken



Alla årstider i Sverige har sin charm tycker jag. Dock var i går en sådan dag som jag bara ville emigrera. Det regnade vågrätt hela dagen. Helgen som varit så fin och solig och sedan chockar världen med regn i förfärliga mängder. Jag hoppas att i dag blir bättre! Ha en fin dag!

Bloggare


Jag fick en fin presentation av en tjej som bloggar om livet med tvillingar. Kolla in hennes blogg här. Och för er som hittat hit genom hennes blogg, välkomna! Ni hittar min butik här.

Rally team



Jag har tagit mitt illustrerande en bit längre. Den ovan har jag pysslat med i kväll den kommer upp i butik inom kort! Min butik hittar ni som vanligt i menyn till vänster. Illustrationen är personlig med Namn och Födelsedatum. 

Trevlig helg på er! I morgon är det härliga fredag!

ABC, Olle, Saga, Alfred, Freja



Nu har jag rensat ytterligare bland illustrationerna.. där hittade jag några färdiga ABC-tavlor som nu söker nytt hem till väldigt förmånligt pris! Det finns bara en av varje så skynda fynda, kanske har du tur med det namn du önskar!
Jag har lagt upp följande i butiken:
O som i Olle i 20x29 cm 159 kr stället för 319 kr
S som i Saga i 20x29 cm 159 kr istället för 319 kr
A som i Alfred i 30x40cm 199 kr istället för 395 kr
F som i Freja i 30x40 cm 199 kr istället för 395 kr

Kakfatspyssel



I helgen har jag ägnat mig åt annat pyssel än tavlor. Jag har samlat på fina fat i ett år tror jag, köpt på loppisar för att kunna göra dessa kakfat. I helgen tog jag mig äntligen för att göra dem och det ni ser ovan är resultatet. (vill ni köpa ett finns det ett företag som heter Creme dela Creme gör liknande fat och säljer dem). Om du också vill göra ett hittar du beskrivning här.

Nästa pysselprojekt kanske blir att göra ett skåp av en plåtlåda som denna


Skynda och fynda!


Några av de illustrationer som just nu finns på nedsatt pris i shoppen.


Jag har gjort lite rensning i garderoben kan man säga. Därför vill jag tipsa er om att jag just nu har flera illustrationer på nedsatt pris! Kolla in min butik på Signerat så hittar ni dem med en orange markering på priset. Skynda och fynda för det är bara något ex av varje!


September och höst



Visst gick det snabbt så var sommaren förbi.. jag har hunnit med en del i sommar trots att jag jobbat nästan hela sommaren. Men det ligger nog i min natur, effektiviteten! I helgen har jag haft det lyxiga yrket att vara husvakt. Min trogne kompanjon har självklart varit med också. Nu har jag dragit på mig en förkylning i stället som jag hoppas råda bot på med hjälp av te och halstabletter.

Love you, we and what we are

I bland är det enkla tillräckligt. Less is more ungefär. Denna tavla blev till i kväll. Under hjärtat står det love you, we and what we are. Finns redan uppe i butik! ni hittar dem här. Trevlig helg!

Let us present mr Lion


Här är han, Mr Lion. Ni köper han här.

RSS 2.0