Finns det hjärterum finns det stjärterum

Jag fick ett önskemål från en kund på denna tavla som tidigare funnits i avlångt motiv, (längre än ovan alltså) men som jag inte har hittat någon bra trycklösning för så tyvärr kan jag inte sälja den, däremot så behöver man inte låsa sig vid måtten utan jag tog tag i den på nytt och gav den lite tid, faktum är att jag tror jag gillar den bättre nu.. och nu kan jag ju faktiskt trycka den i standardmåttet 20x29 cm. Toppen va?

Hej Välkommen hem till oss..

Jag lovade att återkomma med resultatet av illustrationen jag inte hittade någon färg till, ovan ser ni resultatet, en blev helt enkelt svart/vit som från början och den andra med sommriga ben och röda skor... Vad tycker ni? Måttet är 12x12 cm. Finns att beställa här och här i färg.

Ruta ett

Jag har varit på en liten bilsemester i den rutiga delen av Storbritannien, nämligen Skottland. Fantastiskt land med helt otrolig natur! Nu är jag tillbaka och fylld med inspiration igen..
glöm inte att sista datumet för beställning innan semesterstängt är 27e juni*, alltså nästa söndag!
*semesterstängt till 1a augusti, begränsad leverans av ej personliga illustrationer, mejla innan beställning efter 27e juni.

interiör



Denna tavla fick jag beställning på inför ett dop, Under pingvinerna står det barnets namn samt bästisens namn, det efter önskemål från beställaren. Jag tycker att det blev riktigt coolt i alla fall, i bland blir idéer ännu bättre med förslag från kunderna, då känner jag att jag verkligen uppnått det jag vill göra med mina tavlor, att skapa det kunden vill ha och få de att kännas speciellt. Hurra för det, visst fortsätter vi så?

Drömtävling!

Jag åker bort på semester en vecka i morgon kväll, det blir Skottland runt i en bil. Men deppa inte för det! I dag körde Underbara Clara i gång en tävling där ni kan vara med och vinna valfri illustration i 20x29cm mått. Allt ni behöver göra är att skriva vilket motiv ni skulle önska fanns, hur skulle din tavla se ut om du fick göra en själv? Läs mer om tävlingen här och var med och tävla genom att kommentera i hennes blogg!
Lycka till!

Det är ju jag!

Har ni sett så roligt! I senaste numret av Dagbladets tidning Hus och fritid, som går ut till alla hushåll i Sundsvallsområdet, finns jag med. Om någon ny hittat hit på grund av detta så säger jag Hej och välkommen till mitt galleri, eller verkstad, vad än man vill kalla det! Jag hoppas ni kan inspireras och kanske hitta något ni tycker om. Till vänster kan ni komma i kontakt med mig och beställa illustrationer på Signerat.se.

Interiör


Made with love som finns att köpa här.

Made with love in red

En röd/brun variant av Made with love som tidigare funnits i bara blått. Finns att beställa här. Glöm inte ange alla uppgifter vid beställning och mejladress.

Färgtorka..

I kväll har jag pysslat med ovanstående, tanken var att göra en tavla till mig själv som passar bra i hallen, jag kan dock inte bestämma vilken färgkombination jag ska sätta? Har ni några förslag? .... jag ska tänka på det lite och se var det slutar. Självklart får ni se det slutliga resultatet, men ge mig lite färgtips först!

RSS 2.0