Bon Appétit



Jag blev hungrig av att göra denna illustration så än så länge finns den bara i denna färgkombination. Efter lite mat i magen kanske det blir fler färger. Ni kan köpa den här som vanligt i två olika storlekar.

The best way to predict the future is to create it. (black)


The best way to predict the future is to create it


Jag behöver lite hjälp.. kan ni läsare ge mig förslag på fina färgkombinationer, ungefär som på mitt senaste verk, illustrationen ovan. När det bara är vitt ute har jag svårt att se färgerna.. det måste vara på grund av det i alla fall inbillar jag mig, jag har nämligen gjort en annan variant av den ovan också som verkligen är färglös.

En vecka på hemmaplan



Jag har varit hemma en vecka nu, det känns nästan som om jag aldrig haft semester. Lustigt detdär, hur allt du gjort liksom blir till historia. Här är lite fler bilder från flera olika ställen i Sydafrika..

Kid - Boy blond



Nu finns dessa med både blont och mörkt hår som kille och tjej. Just denna hittar ni här.

Dream away




En helt ny illustration i butiken! Visst är det lite vårkänsla över den? Den finns i två olika storlekar.

Retro birds



Ni kanske kommer i håg att jag gjorde denna för ett tag sedan i rosa. Men om sanningen ska fram är jag inte mycket för rosa så jag tog upp den igen och ändrade lite färger och annat. Vad tycker ni?

Elephant and pig


Två illustrationer som nu finns att köpa i två olika storlekar på signerat.

All the way down and back again...



Jag åkte så långt ner i Afrika som det bara gick att komma.. alltså Sydafrika och jag tog mig till Afrikas sydligaste spets också. Nu är jag tillbaka, inte så laddad med energi som jag kanske önskat då jag fick en förkylning i present när jag kom hem men det är en småsak.. nu är jag hemma i gen och förutom förkylningen då, fylld med ny energi!


RSS 2.0