You are my sunshine

You are my sunshine, tavla som ger solsken inne och i sinne..
finns att beställa här. Dåligt väder kan inspirera en på många sätt.

blå himmel

Visst är inte sommaren över ännu? Eller är den det? I dag har luften legat tung och regnet fallit. Det har varit en typisk innedag, men en ovanligt kreativ sådan skulle jag nog säga. Semester gör nog sitt men lite mer sol skulle inte sitta fel..

Kid - Girl

Det blev en tjej till killen också.. jag kunde inte hålla mig. Finns att beställa här.

Kid

Denna lilla grabb har jag satt ihop idag.. så småningom kommer det nog en liten tjej också.
Den finns att köpa här.

Lugnet före stormen

Jag befinner mig uppe i urskogarna i västerbotten där jag njuter av mina sista semesterdagar. Jag känner lugnet före stormen som lär svepa förbi när jag kommer hem igen och börjar jobba. Jag har uppdaterat butiken med min senaste illustration. Nästa vecka är semestern slut och då är det beställning som vanligt.

Loppis är poppis

I bland blir man glad när man går på loppis och hittar något som verkligen inspirerar en! Denna väggbonad från 70-talet (tippar jag på) hittade jag på en loppis i helgen, jag älskar färgkombinationen och alla detaljer på den.. men kan inte riktigt bestämma mig om jag ska låta den hänga på dörren ett tag till eller om jag ska sy kuddar av tyget, tills att jag funderat ut det ska jag nog bli inspirerad av landet Sverige som är motivet till att göra några nya tavlor.. Hurra för loppisar!

Holiday in Montenegro

Här är lite bilder från veckan i Montenegro, översta är från Budva, och de 4 nedersta från vackra Perast. Montenegro känns som en gömd pärla, som har mycket att erbjuda, mer än vad namnet på landet kanske säger.. det finns något för alla, vackra fjordar, kristallklart vatten, och en väl bevarad gammal stadsdel och mer än så.

Jag kan motstå allt utom...


En annan variant av det vinnande bidraget i blogg-tävlingen som pågick innan midsommar. Denna inte lika färg sprakande, men lika fin för det! I augusti kommer den finnas att beställa via signerat som vanligt.

Frestelser

För ett tag sedan var det en tävling hos Underbaraclara. Bästa idéen var ordspråket ovan som jag tyckte så mycket om att jag valde att göra en illustration av den. Undra gör jag, om det blev som vinnaren tänkt sig?

Deep blue

Jag har varit på semester i vackra Montenegro, har ni tur kommer det upp lite bilder snart.. nu ska jag fortsätta min semester ett tag till! Ha en fortsatt trevlig sommar!

Topp i topp!

Jag fortsätter ligga i topp men nu har tre motiv hittat dit. Kolla in det här. Jättekul tycker jag så klart!

Love & kärlek

Jag hittade ett inlägg hos Prinsessansdagbok om ovanstående tavla som hon själv har. Det är så roligt att läsa om er uppskattning lite i smyg sådär, det gör mig glad.. Här hittar ni inlägget.
Tavlan finns att beställa på signerat.se. (Observera att leveranstiden är första veckan i augusti då juli är sommarstängt.)

Sommar-Rea

Dags för en liten sommar-rea såhär i sommarledigheten. Under signerats REA kategori kan ni hitta några av dem jag säljer ut på grund av små feltryck och förra årets datering.(2009 står det på dem). Skynda fynda!

Semestertider

Nu tar jag semester och Illustreramera också. Jag går att nå via mejl som vanligt men beställningar som ska levereras under juli månad är mycket begränsad. Hör av dig om du har frågor eller funderingar!
Logotyp
Ps. Ni har väl inte missat att Illustreramera ligger med på topplistan med två av motiven på signerat.se? Hur roligt som helst!
Glad sommar på er!

RSS 2.0