Hemmafronten



Så är jag hemma igen med ett rejält jetlag på köpet. 460 mil i bil blev det tillslut. Det känns som om jag varit borta i en månad minst så mycket som jag fått se. Måste vara det bästa semestrarna. När det känns som om den varit längre än vad den egentligen har. Bröllopet som var orsaken till att vi tog semester var underbart, trots att regnet öste ner i princip hela dagen. Räddningen för fotograferingen blev en hölada.

När vi var klar med fotograferingen glömde vi stänga grinden till ladan så på morgonen, dagen därefter kunde brudens morfar hitta större del av sina 28 kossor inne i höldadan smaskande på vad vi skulle kunna kalla deras bröllopsmiddag. Allt gick bra med kossorna i alla fall. Och hur några av bilderna blev ser ni ovan. 


Ginnie springs





I dessa magiska sötvattenskällor badade vi i går. det var 22 grader i vattnet och ungefär samma temperatur ovan vattnet. En aning frusna blev vi efteråt men visst ser det magiskt ut? Det är det klaraste vattnet du kan hitta i världen! Naturen är häftig!

Världens bästa





I dag fyller världens bästa unge fyra år! Jag är tyvärr inte hemma så jag kan fira henne men hon har lovat ett extra kalas när jag kommer hem igen. I går när jag fick tråkigt på stranden Skrev jag hennes namn med snäckor i sanden... i dag ska vi bada i sötvattenskällor i stället för havet, vi behöver lite omväxling.

crocs



I dag har vi jagat krokodiler i Everglades här i Florida och åkt airboat.

43 broar senare...



...och några timmar i en bil så har vi kommit fram till Key West! Den sydligaste punkten i Usa. det ä +31°c här och knapt någon vind! Vamt alltså, tur att vi har ac i våran bil. Det är härligt med semester!

11-11-11



Sundsvalls nyheter gjorde ett fint reportage med mig i fredagens nummer. Blev ett fint avslut på en jobbig jobbarvecka! I dag går jag nämligen på semester. Så ni som lägger någon beställning under den närmsta vecka kommer få dessa levererade i början av december, hoppas ni har överseende med det. Min butik hittar ni som vanligt här.

Håll ställningarna här hemma medan jag vila upp mig!



Frukostfantast!



Jag och frukostar är något speciellt. Finns inget bättre i matväg! Detta blöds det på i morse. I dag har det varit en sådan där dag då ljuset aldrig kom. Fruktansvärt grått och ruggigt. Men frukost lättar upp även den gråaste morgonen.

Trevlig helg!


i pressen



I dag har jag blivit intervjuad av en jätte trevlig tjej från en tidning här i stan. Kul! Nästa fredag kommer reportaget ut om jag inte minns fel. Då får ni alltså se resultatet. 



RSS 2.0