Solpaus



Hej hurrni, nu tar jag en liten februari-paus. Jag är less på vinter och snö, kyla och kalla vindar därför åker jag till ett land i Afrika och laddar batterierna, samlar energi och inspiration. Jag är tillbaka i slutet av februari igen.. när jag kommer hem igen hoppas jag att jag kan se tecken på våren. Ta hand om er så länge! 

(semester betyder alltså ingen leverans av illustrationer).



You are my cup of tea


Detta citat har jag haft länge i huvudet men inte gjort något åt det. Men så idag tog jag tag i det och detta blev alltså resultatet.

Heminredning

Det är kanske inte en slump att jag började illustrera på datorn för ett år sedan. Jag har alltid varit intresserad av heminredning och jag har alltid ritat, målat och skapat.

Som liten målade jag hus medan många andra av mina kompisar ritade prinsessor.. jag tillverkade möbler med pappa i verkstaden till mina barbiedockor, jag möblerade mitt rum i bland flera gånger i veckan som 12-åring, och som tidig tonåring kånkade jag hem gamla spegeldörrar som jag och min pappa gjorde sänggavel av. Ja, skapandet har funnits där hos mig hela tiden på ett eller annat sätt och jag har ofta varit väldigt säker på hur jag vill ha det. 

I dag har jag skapat en användare på StyleRoom. Kika in där då och då och kolla på mina interiörbilder.. 
Ha en härlig lördag!

XOXO

Lite xoxo till er!

impossible is what?



Tänk att citat kan göra mig så inspirerad.. precis nu gjorde jag klart den ovan i flera olika färger.  Jag har fått min sambo att också börja klura på finurliga citat, nu på frukter för att fortsätta på tidigare inläggets tema. Vet ni något "fruktigt" citat? ..som inte är äpple eller banan då.

Valentin loves fruit

Eftersom jag ska ha semester kring alla hjärtans dag så lägger jag upp ett paketpris redan nu för dessa helt dagsfärska tavlor! Beställ dem här och ge till någon som du gillar, och som gillar frukt.

RSS 2.0