Tufftåg

Tufftåg- doptavla med plats för namn, vilkt och födelsedatum, för en tuffing!

Semester juli månad

Under juli månad kommer begränsad leverans av illustrationer ske. Inga personliga kommer gå att beställa. Sista beställningsdag för personliga är fredag 25 juni. För beställningar av ej personliga mejla mig innan du lägger en order för att garantera leverans efter 25 juni.
Om du vill önskar dig någon illustration men inte är beroende av leveransdatum går det bra att lägga en order som vanligt under juli månad för leverans under första veckan i augusti.
Logotyp

Saker som inspirerar

Kan vara en färgkombination du ser på någon byggnad när du är ute och går
Eller andra länder som man besöker där den kulturella skillnaden är stor
det kan också vara saker som många känner igen och som är gjorda förut
eller formerna på skulpturer och statyer
Eller möten med människor du aldrig träffat förr.
För utom kultur, finns inspirationen i natur..
...och i mycket annat som vi gör.

Drip, drop, slå ut din knopp

Det borde inte vara långt kvar nu, tills äppelträden blommar. I dag har regnet öst ner hela dagen och jag hoppas mer än någonsin att efter regn kommer solsken så vi kan få lite fart på sommaren som väntar runt hörnet. Jag längtar till sommaren efter en lång vinter...
Photo: Jag, och min systerdotter på bilden förra våren vid den här tiden.

Don´t let the perfect be the enemy of the good

I bland glömmer man att det inte behöver vara perfekt allt för att ändå vara bra.
Illustrationen finns i flera färger och går att köpa här.

Publicitet


I dag har jag arbetat på en affisch som jag tänkte sprida på bästa sätt,...
Visst är det kul med publicitet för det jag gör! Jag upptäckte nyss att Signerat skrivit om mina tavlor också på deras blogg! Ni glömmer väl inte att titta in där då och då? jag fyller på med nya motiv någon gång i veckan, klicka på loggan till vänster så kommer du direkt till butiken!

You look your best today - flera färger

You look your best today - i flera härliga pastellfärger!

You look your best today

I bland hittar man ett snyggt typsnitt som man bara känner att detta måste jag göra något med och sedan är verkstaden i gång.. några timmar senare är ovanstående producerat. Under Today står det and tomorrow, and next week and always. Om ni vill ha detta peppbudskap på er vägg håll utkik i butiken! Nu säger jag tack och godnatt!

I am saving all my kisses for a rainy day

Den som spar han har en regnig dag som denna. Finns att köpa här.

Säljtopp



Så glad jag blir då jag loggar in på signerat och ser att en av mina tavlor ligger på säljtoppen! Tackar för det, jag hoppas att alla barn som får tavlorna kommer glädjas åt de, om inte annat hjälpa föräldrarna att komma ihåg det där med dagen, vikten, längden... om du råkar läsa detta, en av mina köpare får du hemskt gärna ta kort på tavlan där den hänger och skicka till mig. Jag är så otroligt nyfiken på hur det ser ut där den hänger.
Tavlan köper ni här. Finns även med grön bakrund.

Walk the walk in red

Walk the walk in red - Efter önskemål om röda skor så finns nu denna variant, och snart finns den även i butiken. Håll utkik!

Inspirerande sommarvärme

Oj vilken fantastisk helg vi har haft! Solen har verkligen visat sig från sin bästa sida och inte har jag kunnat sitta framför datorn då och illustrera, nej i stället har jag fotat min systerdotter i vitsipporna. Hon är en stor inspirationskälla hos mig och därför bjuder jag på lite foton för omväxlingens skull..

You are cool

You are a cool friend - bjuder jag på idag. Nu är det helg och ledighet!

Walk the walk

En gnutta inspiration kom till mig i kväll, resultatet ser ni ovan. Jag ska fundera på färgkombinationen ett tag till innan den åker upp i butiken. Vad tror ni?

flying cats

I dag är det fler än katterna som flyr undan vattnet, det regnar ute och ett täcke med dis ligger över staden. Jag håller mig inne idag för att förhindra att bli blöt...

Konsten att tvätta

I kväll har jag ägnat mig åt tvätt, dvs jag har skickat i väg några beställningar på denna illustration. Förhoppningsvis ska den göra sig fint hemma i någons tvättstuga och ge lite sommarkänslor en grå dag som denna, om inte annat kanske förhindra att det tvättas fel. Ylletröjernas tid är förbi för några månader i alla fall så risken för att jag ska få fler krympta tröjor denna säsong är nog liten.
Ha en fin kväll vad än ni ägnar den åt!

Interiör


Glöm inte titta in med jämna mellanrum, det kommer bli tävlingar här och på andra bloggar där man har chans att vinna någon av mina illustrationer! Sådan tycker ni väl om?

Rainy days


I am saving all my kisses for a rainy day- Illustration med lite retrostuk. Går att beställa här.

Candyshop




Your sugar makes the world a little sweeter- passar i pastellköket, tonårsrummet, ett hem med barn. Finns att beställa här.

Kärlek till blogg.se



Oj så förvånad man kan bli när jag ska logga in på bloggen och möts av ett inlägg om min egen på förstasidan på blogg.se! Så otroligt roligt! Jag hoppas att många av er som kikat in idag kommer kika in igen! 

Tack och ha en fin kväll!

AirBalloons liggande format

AirBallons i liggande format - som passar bra tillsammans med födelsetavlan i samma design. Gör sig utmärkt i barnrummet!

A, B, C, D som i...

R som i Ruben- Illustration som passar bra in i barnrummet för både kille som tjej. Under texten "R som i Ruben" står det "M som i mamma, P som i pappa, S som i syster, B som i broder." Du beställer den enkelt här, välj mellan två olika storlekar.

Äppelpäppel

An apple a day... - passar bra i köket. Mått på motiv är 12x12 cm och passar utmärkt till Ikeas Ribbaram.

Made with love

Made with love- Födelsetavla, perfekt som present till ett dop eller för att fira den nyfödde.

AirBalloons

AirBalloon - doptalva/födelsetavla version 1.2, har fått nya korgar till ballongerna och är nu lite fina och bättre så klart! Finns så klart att beställa här.

RSS 2.0