Axel & Berg



Trevlig helg folk! I morgon ska vi reka på bröllopsmässan i stockholm.. lagom till detta kom våra visitkort.

Axel & Berg - a creative photography duo



Nu är vi i gång, på riktigt med företaget vi jobbat med under sena hösten förra året. Äntligen! Än så länge hittar ni oss på Facebook men inom kort kommer även vår online portfolio i gång. Hurra! Visst ser ni till att gilla oss så ni kan följa oss och Axel & Bergs utveckling?

LOVE



Inte länge kvar så är det alla hjärtans dag igen! Här kommer några tips på illustrationer som kanske kan passa fint till någon du tycker om, eller varför inte dig själv? Här beställer du.

Bra start på dagen


Om man som jag är uppvuxen där solen aldrig går upp på vintern så uppskattar man vårkänslorna otroligt mycket tror jag.. i dag fick jag en sådan känsla, riktiga vårkänslor när vi tog en morgonpromenad runt Sidsjön och solen var på väg upp, innan vi tagit oss runt sjön så hade den gått upp och sken på oss. Vi köpte tulpaner på ica på vägen hem också.. sol och tulpaner och några minusgrader kan det bli så mycket mer vår än så? Vilket härligt sätt att starta dagen på. Sedan åt vi en rejäl frukost! Kan inte bli mycket bättre...

Susanne i pressen







Jag var ju i tidningen i helgen, tre sidor fyllda med mitt hem. Hade själv inte sett det för jag var ju borta men efter att blivit lite lokalkändis på jobbet så letade jag upp tidningen. Kul att se och här får ni se lite bilder också...

Färdigfikat




Nu är dey färdigfikat och jag är hemma i Sundsvall igen, färdiggödd och utvilad. Det var länge sedan jag sov så gott som jag gjort i helgen. Tystnaden i skogen gör sitt.

semester i republiken




Upplever lite riktig vinter för första gången denna sesong i västerbotten. Promenad i -17°c rensar sinnet.

Minisemester



I morgon eftermiddag åker jag på minisemester över helgen. Ni som håller er i Sundsvall, glöm inte kolla i Sundsvalls tidning och ett ev hemmareportage hos mig (och min kille). Tulpanerna som jag hade hemma vid fotograferingen har nu blommat ut.. ganska rejält.

God fortsättning!


För någon månad sedan tog jag bilden ovan på key west ett litet paradis i sig...

..på nyår tog vi oss tillbaka dit igen med hjälp av denna efterätt, key lime pie. Föll mig i smaken lika bra som den gjorde på självaste key west. God fortsättning på er!

Interiör




I veckan hade jag besök av en lokal tidning som gjorde ett "hemma" reportage hos oss. Kändes lite konstigt, att öppna upp dörren sådär för främlingar men lite kul var det också. Många blir förvånade över hur lite tavlor jag har som jag illustrerat själv hemma.. kanske förväntar man sig att jag ska ha flera hängande på väggen men faktum är att jag bara har en.. den ovan. Resten av väggarna fyller jag med fotografier och "analog" konst som jag skapat. 

Reportaget hemma från oss kommer ut nästa lördag. Den 7e januari alltså.

Hej då 2011


RSS 2.0