Happy New Year!

Tack för i år! Nu ser vi ljuset i nästa år, tack för detta, det kommer bli ett bra år 2011. Gott nytt år!

God jul och glada dagar!

Hoppas ni alla haft en bra julafton, med avkoppling och god mat tillsammans med människor ni tycker om. God jul!

Lucka nr:23

I dag finns en valfri tavla till ett värde av 225 kr att vinna hos en mammas dag. Kanske har du varit ovanligt snäll så här dagen innan julafton och vinner ditt favoritmotiv? Lycka till, och god jul!

En till tävling!



Vi kör en till tävling på denna blogg! Du kan vinna Aim for the stars. Sista dag att tävla är i morgon!

Tävling!

Dags för en tävling så här innan juletid! Vinn valfri illustration hos En mammas dagbok, tävla här. Tävlingen pågår till 21 december. Lycka till!

Passa på rabattkod!

Om ni beställer en ABC-tavla i storlek 30x40cm på signerat.se så kan ni få 50 kr rabatt genom att ange rabattkod illustreramera i kassan. Koden gäller fram till 26e december!

Love is here to stay orange

..flera färger var det, här är en annan.

Love is here to stay



För dem som precis som jag önskar fred på jorden i julklapp kanske denna illustration kan vara en liten bit på vägen mot en kärleksfullare värld.. Den finns i två storlekar och flera färger och ni hittar dem här.

Home sweet home



Rätt som det är så producerar jag flera tavlor i stöten. I kväll är en sådan kväll, jag vet inte om det är för att termometern visar -19° och lusten för att vara ute inte infinner sig det minsta som jag hellre kryper upp framför datorn med en kopp te och illustrerar.


Jag försökte muta Loppan att inte gå ut i kväll men det funkade inge vidare, det blev en snabb kvällspromenad för sedan hoppade vi båda fram, jag på ett ben och loppan på tre. Nu blir det en till kopp te..

Senast datum för leverans innan julafton



Björkskog

Jag vet inte om det är vädret som gör att mina illustrationer inte blir färggladare än så här. Jag är helt klart inne i en grå period, då bara färgmässigt tåls att tillägga. Vad tror ni om denna snötäckta björkskog?

RSS 2.0