Semester i november



För dig som gör en beställning mellan 9 och 29 november kommer du att få den levererad mellan 5-9 december på grund av att jag ska ha lite semester. Hoppas ni inte misstycker. Jag lovar att återkomma med full kreativitet efter det! Men innan 9 november kan ni beställa precis som vanligt!

På ett litet hörn i kloka hem


(Översta bilden är lånad härifrån


Jag hittade, efter lite slösurfande ett reportage med Underbara Clara, ett hemma hos henne reportage. Där hittade jag bilden ovan där en av mina illustrationer smugit sig in. Och jag måste ju säga att den gör sig väldigt bra i hennes fina kök! Illustrationen är en av mina första faktiskt och jag tycker att den håller än.. trots något år på nacken. Bra köp av er som klickade hem den redan då via webbshoppen. För er andra kan jag lova att den nog håller något år till så ni kan köpa den här. Föresten så har jag några nedsatta i pris i storlek 20x29 cm.




Höstregn i dag



I dag såg det ut som om dagen skulle börja bra. (om vi pratar om vädret som vi ofta gör i Sverige) men så i eftermiddag drog dimman in över stan och sedan kom det regn. Visst är det tur då att vi har minnen från i sommar som fortfarande känns hyftat färska, då kan vi gå tillbaka till dem och det får i alla fall mitt liv att kännas lite enklare en dag som denna. Dock känns det jobbigt att behöva vänta nästan ett helt år innan jag kan smaka på detdär goda, söta och svenska jordgubbarna igen.

En bloggare som gillar en annan bloggare



Fina Cecilia gillar mina tavlor med budskapsord. Det gillar jag att hon gillar! Kul och glad blir jag av det. Ni som också gillar mina tavlor kan enkelt beställa dem här.

Dags för en tävling!


Kika in på denna blogg och var med om att tävla om en valfri illustration! Läs mer på Johannas blogg om hur du ska gå till väga.

Kreativ söndag


I dag började jag dagen med att måla ytterligare ett lager på en tavla som jag påbörjade i fredags..
Jag fick en utmärkt frukost serverad också...
amerikanska pannkakor fyllde min mage nästan hela dagen och målandet tog fin form tack vare den (intalar jag mig.)

så här så det ut efter någon timme.. nu i kväll ser den inte ut så precis utan har fått ytterligare några lager på sig. Skönt att måla på riktigt i bland istället för att bara måla på datorn. Det var min söndag!

Rosa månad

Oktober är den rosa månaden. Jag har några rosa illustrationer. Nu har jag satt ned priset på illustrationen ovan. Jag kommer skänka 50 kr för varje såld illustration av den ovan till Rosa bandet samtidigt som ni får köpa den till ett bättre pris. Ja ni förstår vilket kap det är då! Eller hur?

Trogen vän




I måndags fick vi ta bort en trogen vän och familjemedlem. Tyson, Loppan, Loppis fick somna in då han var allvarligt sjuk. Nu har han lämnat ett stort tomrum efter sig och en saknad som inte går att ersätta.

Storken i två nya färger!




Nu finns storken i två nya färger. Tidigare fanns den i blått men nu även i gul och rosa. Ni hittar dem i min butik.

Predict the future

Nu finns en av mina favoriter med vit bakgrund! Du hittar den i två storlekar i min butik.

FIKA, somewhere in a swedish home



Fredagsfika passar väl en fredag som denna? ..någonstans i ett svenskt hem. Köp den här. Finns i två olika storlekar.

RSS 2.0