Åreweekend

Helgen har bjudit på en mini semester i Åre. Det har varit härligt och välbehövligt med natur, friskluft och lugn. Jag har ätit massa gott och sovit mycket. I dag avslutade vi helgen med en dag ute i skogen på islandshästar.

Wherever we are together

Alla tycker inte om färg lika mycket som mig, och visst kan det vara snyggt med stilrent i bland också.. därför gjorde jag denna variant av min tidigare lite mer färgglada. Båda finns i butik här.

Love nature

I helgen har det varit riktigt härligt höstväder och med inspiration från det blev denna tavla till.

Home is were your heart is

Ja vad tror ni om denna? Home is were your heart is, i en husvagn kanske, på andra sidan jorden?

Wherever we are together

Denna illustration blev till i kväll.. eller ja, det är väl snarare ett uttryck än illustration. Nya tidens brodyrer. Jag har så svårt för att göra något bara svart och vitt så till och med den enklaste texten fick bli i färg. En regnig kväll som denna piggar den upp mig en aning i alla fall.

tre loppor

Det är måndag igen, veckorna går snabbt! Tur att jag har lite sällskap i oktobermörkret som blir lika sömnig som mig av hösten.

Veckans formgivare

"- Jag är nog ingen regelrätt formgivare utan mer en konstnär i mitt skapande och arbetsätt. Jag gör lite som jag känner och ser vad det blir."

Jag är veckans formgivare på Signerat.se. Ni kan läsa hela intervjun med mig här. skoj tycker jag så klart!

Susie & Hanna in Vienna

Detta är bilder från helgen som jag spenderat i Wien hos en vän jag lärde känna när jag studerade i Argentina. Vi har njutit av solen och molnfri himmel, strosat runt på antik-marknader och sett några av Wiens alla slott. Jag gillar Wien. (de gjorde jag inte sist jag var här för några år sedan) De är en ren stad, fina byggnader och relativt kompakt. Som alltid i en större stad finns det mycket att se och göra. Oj så skönt det har varit med en minisemester.

Du ska tro att du är något

Jag trotsar jantelagen med att ge er denna illustration och detta budskap idag. Vi är alla fantastiska! Med det tar jag helg!

Tävling!

Nu är det dags för en tävling igen. Kanske är turen med dig? Tävla här fram till den 14e oktober.

vad finns i skafferiet?


Nyanser av brunt

I brist på inspiration brukar jag arbeta med illustrationer som jag gjort tidigare.. detta är ett resultat av helgen.. och här kan ni se hur den såg ut från början. Detta är en av mina favoritmotiv men tillhör inte topplistan av dem jag säljer, det är lite lustigt detdär.. att sådant som man själv tycker är bra tycker inte andra är lika bra och tvärt om. vad tycker ni om denna?

Hej!

Det här är jag och min systerdotter, idag har vi badat i höstlöv, det är hon som är inspirationskällan till mycket jag gör. Bilden nedan tog jag för ganska exakt 2 år sedan och den andra idag..

I butik!

Nu finns den uppe i butik! Två olika storlekar, 20x29 cm eller 30x40 cm.

En liten leverans

I dag blev det en till illustration, baserat på sägen om storken. Finns att beställa här.

Öppna landskap

God morgon gott folk! Jag har gjort en helt ny illustration med inspiration av hösten. Vad tycks? Är osäker på färgkombinationen så ska låta den smälta in lite hos mig innan jag bestämmer mig om den är helt klar. Den är personlig i alla fall och det finns plats att skriva efternamn för familjen/personen.

The winner takes it all

En vinnare i tävlingen som gick på vintageportalen.se är nu dragen. Grattis! Det vinnande bidraget hittar ni här.

Köp för välgörenhet

Oktober är en rosa månad, därför tänkte jag ha en auktion.. denna tavla lottar jag ut till högstbjudande, med start på 50 kr bud är nu på 140 kr. Överskott går till bröstcancerfonden. Du kan mejla eller lägga ett bud via en kommentar här på bloggen. (och för er som är ute i god tid kanske detta är en perfekt julklapp till någon du känner?) Auktion avslutad.
Den är i storlek 20x29cm och kostar normalt 195 kr. Har jag något första bud?
..Jag uppdaterar löpande med högsta bud på detta inlägg. Pågår till och med den 15e oktober.

Där är jag!

Nu ligger artikeln ute på nätet, ovan ser ni hur det blev! Kul tycker jag!

RSS 2.0