Saffran och saftig


Jag är lite smått tokig i saffran. I helgen bakade jag därför en saffranskaka.. den lagade jag till snabbt och saffrig och saftig blev den på samma gång! Perfekt första adventsfika!

Tjuvstart av årets julkalender

Den som känner mig kan nog skratta en aning när det är jag som får ära att tjuvstarta årets julkalender på signerat. Med åren har jag blivit bättre på att vänta men min nyfikenhet kan i bland göra mig otålig. Gå in och tävla om tavlan ovan! Lycka till!

Lussebak



På bilden beskådas det två första lussekatterna för i år! I går var det premiär.. jag absolut älskar lussekatter vilket säger mig att jag förmodligen kommer stå och baka en sats till snart...

Vinterstad



Jag har inga illustrationer att bjuda på så därför blir det några till väderbilder från idag. Det har varit sådär grått vinterväder idag, precis som om himlen flyter samman med allt det andra. Men det är fint, med alla kristaller i träden som skapar den känslan.

Fröken Fru




Det händer att jag då och då får fina mejl från dem som "upptäckt mig" i dag fick jag ett fint mejl av Fröken Fru som varit på ett barnkalas och där sett en av mina tavlor, hon hade också skrivit några rader i sin blogg. Visst är det roligt med respons? Det tycker jag, en sporre för att fortsätta med det jag gör!

Snöfall



Nu har vi också fått vinter.. över en natt var det vitt. Jag tycker att det är intressant att hela Sverige stannar så fort det blir snö.. vi blir lite som folket i Asien, allt går lite långsammare och vi glömmer tiden, skillnaden är nog att folk blir mer frustrerad av ovädret här, det blir mer som en käftsmäll än manjana manjana.. och sedan börjar folk längta bort också.. till just platser i Asien. Sol och värme tills allt ordnat upp sig här hemma och vi funnit oss med vintern än en gång. Ja en resa att se fram emot vore kanske inte helt fel?

Your heart is my home

Jag fortsätter med dessa budskapstexter, det kan tyckas enkelt men i bland är enkelt fint. Finns att beställa här.

Aim for the stars

Sikta mot stjärnorna.. är en ny illustration finns att beställa här.

Interiör

Denna fina bild hittade jag i denna blogg. Jag tror jag sagt det tidigare, men det är så roligt att se i vilka miljöer mina tavlor hamnar i. Och med det sagt önskar jag er en härlig måndag!

RSS 2.0