Håll utkik!

I morgon kommer Våning & Villa ut här i Sundsvall och Timrå, jag är med där i ett reportage om mina tavlor som säljs i en butik i stan. Håll utkik så kanske ni ser mig! Den finns annars att läsa på webben här i morgon fredag!
God natt, trevlig helg och trevlig läsning!


Hösthälsning hej!

Det är fint när löven börjar falla men vissa sitter ändå kvar, det känns som om allt får blomma ut igen på nytt, precis som på våren. I morse vaknade jag när det fortfarande var lite skymning ute men nu skiner solen, mörkret på mornarna känns inte lika lockande men den friska luften är oförskämt uppiggande.

Kid - Girl blond

Namntavla perfekt i barnrummet, finns nu som blond tjej. Går att beställa här.

frost

Första höstdagen är här, i morse visade termometern några minusgrader och marken var vit, årets första frost tror jag bestämt. Uppfriskande!

ABC vad kommer tåget med?

A,B,C tavla som passar bra i barnrummet. Finns att beställa här.

Små rosa elefanter..

Tre små elefanter balanserade med rosa bakgrund, går att beställa här. Den finns även i blått.

Beställningar

Jag tänkte bara ge lite information om hur du beställer en illustration av mig. Jag får mejl då och då från dem som undrar hur man ska gå tillväga.. det är egentligen ganska enkelt.. du klickar ner dem i din korg via signerat.se, det är länkat dit i vänsterspalten här på bloggen. Annars kan ni också klicka här. Därefter dröjer det cirka 5-7 vardagar tills du har din beställning i brevlådan.
Enkelt eller hur?

Ladda batterierna

Eftersom jag inte gjort någon ny illustration så bjuder jag på lite bilder från idag, som jag har spenderats ute i friska luften tillsammans med min systerdotter bland annat. Jag tycker söndag är bästa dagen i veckan, därför att man kan äta frukost i all evighet, och sedan vet man att i morgon då börjar en ny vecka och nya utmaningar. Det är lockande! ..dessutom brukar söndagen vara en dag då inget speciellt finns planerat, sådana dagar behöver vi också i livet.

Interiör

jag blev inspirerad av Underbaraclara som jag skrev om i tidigare inlägg. Hittade en gammal ram som jag köpte på någon av sommarens alla loppisar och lät den rama in en av mina illustrationer. Vad tycks? ...passar i alla fall en dag som denna då det regnat hela dagen.

Interiör

Populär födelsetavla, när giraffen står för längd, grisen för vikt, och fågeln för födelsedatum. Finns att beställa här.

Let me present..

har jag berätta att jag har världens bästa medarbetare? Loppan heter han, en jackrussel terrier på 10 år alltid plikt trogen och redo för nya utmaningar, på rasterna tycker han om att tugga pinnar i parken eller sova på fårfällen.

Underbara

Denna bild är från UnderbaraClaras blogg. Hon hade en tävling i sin blogg i somras som gjorde att denna illustration blev till av ett tävlingsbidrag. Kul är det att se var illustrationerna får sin plats i hemmet, det blir som verkligt då.

En bloggare som gillar en annan bloggare

En bloggare som jag tycker är häftig, som inte är som en död fisk och går med strömmen utan emot är den här personen som jag följt sedan hennes tid på expressen.. därför fick hon dessa två tavlor av mig och kolla så fint det blev hemma hos henne och i hennes dotters rum! Jättekul!

Tre små elefanter

Känner ni igen denna sång? Tre små elefanter balanserade... sången är för mig så kreativ i sig så jag tyckte att den förtjänar ett motiv. (denna illustration var också en av mina första, i brist på inspiration går jag igenom mitt förråd och hittar små guldkorn som jag fortfarande gillar.) Ni kan köpa den här.

Ordning och reda!

Denna illustration var en av mina första som jag gjorde.. det är över ett år sedan. Men jag gillar den fortfarande och har nu piffat upp den lite. Finns att beställa här i två olika storlekar.

Tävling!

Nu är det dags för en tävling igen, eller vad tycker ni? Gå in och tävla på vintageportalen.se och berätta om ditt bästa sommarminne så är du med i utlottningen! Lycka till! (tävlingen pågår i en vecka från och med idag) Ett tips är att du ökar din chans att vinna om du gör en liten blänkare i din blogg!


Little bird

Jag har haft dåligt med inspiration den senaste tiden.. men så helt plötsligt händer det.. även om dessa små fåglar inte verkar mycket för världen så är det kanske en start på något annat.. vi får se om de håller i sig.

Interiör


Trevlig helg!

Vill önska er en trevlig helg, jag kommer vila och försöka göra så lite som möjligt då jag blivit förkyld. Orden ovan får illustrera min helg. Trevlig helg på er och happy friday!

Nu finns jag i butik

På Trådgårdsgatan 14 i Sundsvall finns nu några av mina tavlor att köpa/beställa tillsammans med mycket annat fint från andra designers och formgivare, ta en sväng förbi på Älskvärt och bli inspirerad!

Logotyp

RSS 2.0